Zelf je huis verkopen geeft je veel vrijheid

Zelf je huis verkopen geeft je veel vrijheid

1 april 2017 Uit Door thefurtureisyours.nl

Zelf je huis verkopen maakt dat je veel vrijheid hebt. Je bepaalt lekker alles zelf. Jij hoeft geen rekening te houden met de wensen en tijden van een makelaar. Je regelt zelf het hele proces. En als je dan je huis hebt verkocht, kun je best heel trots zijn op jezelf. Zelf je huis verkopen valt namelijk nog lang niet mee. Het is meer werk dan je zou denken.

Zelf je huis verkopen lastig?

Zelf je huis verkopen kan nog best heel lastig zijn. Je redt het niet met alleen een zelfgemaakt bord in je voortuin of op je balkon. Je moet van goeden huize komen als je je huis zelf verkopen gaat. Of je moet een beetje mazzel hebben, dat kan natuurlijk ook. Maar zelf je huis verkopen kost normaal gesproken best even wat tijd en energie. Je moet goede foto’s zien te maken. En als het even lukt een filmpje. Je moet beschrijvingen maken van je huis, de straat en de wijk. Je moet, en dat is nog het moeilijkst, een prijskaartje aan je woning hangen. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Ineens realiseer je je dat het werk van een makelaar best intensief is. Het grote voordeel van zelf je huis verkopen is natuurlijk dat je niets te maken hebt met courtage. Je houdt meer geld over aan het verkopen van je huis.

Zelf je huis verkopen scheelt geld

Als je zelf je huis verkopen gaat, hoef je geen rekening van een makelaar te verwachten. Je hoeft ook niet perse dat ene muurtje nog even te schilderen of de tuin op te knappen voor er kijkers komen. Natuurlijk wil je dat alles er netjes uit ziet, maar dat kun je naar eigen inzicht bepalen. Je hoeft er geen bakken geld tegen aan te gooien om je huis te kunnen verkopen. Toch zul je wel iets moeten investeren. Laat een mooie folder maken of huur een fotograaf in voor goede foto’s.

Zelf je huis verkopen zonder poespas

In de ideale wereld kun je zelf je huis verkopen zonder poespas. En laat die wereld nu bestaan! Wanneer jij je huis binnen de ring van Amsterdam wilt verkopen, hoef je niet moeilijk te doen. Je hoeft geen foto’s te maken. Geen makelaar in de arm te nemen. Je neemt simpelweg contact op met C111 en zij zorgen ervoor dat jij je huis snel en voor een goede prijs verkoopt. Hoe dan? Kijk maar eens op de site.