Over mij

Welkom op de over mij pagina. Deze pagina heb ik gecreëerd omdat ik het zelf altijd belangrijk vind om te weten wat voor persoon er achter een website schuilt. Ik vind het zelf altijd interessant te kijken en te lezen wat de motieven achter het opzetten van een website en het schrijven van blogs zijn. Zonder dat je dit weet kun je niet altijd goed begrijpen wat een schrijver zijn intenties met deze site zijn. Door dit te lezen begrijp je dus beter waar een site over gaat, wat de schrijver zijn intentie is en wat je allemaal kunt verwachten.

Over mij

Zoals ik op de Home page al aangaf heb ik grote interesse in alles dat met de toekomst te maken heeft. Vandaar ook de naam “thefutureisyours.nl”.  Zelf lees ik al jaren over de laatste gadgets en de impact die deze veranderingen hebben op het dagelijks leven. Het kon dan ook niet anders dan dat ik op deze website blogs ga schrijven die vallen onder twee verschillende categorieën. De eerste categorie is die van Gadgets. Hierin beschrijf ik de laatste ontwikkelingen en nieuwste Gadgets. Dit doe ik omdat ik het interessant vind hierover te schrijven. Het kan geen kwaad deze onderwerpen vaker te lezen omdat de ontwikkelingen op dit gebied niet stil blijven staan. De tweede categorie waar de blogs op deze website onder vallen is die van Lifestyle. Deze categorie gaat vooral over de input die Gadgets maken op het dagelijks leven van mensen.

Ik kom aan mijn informatie doordat ik zelf al jaren de laatste ontwikkelingen op meerdere gebieden bij houd. Hierdoor heb ik zeer acute kennis en informatie en deze plaats ik dan weer op deze site in de vorm van blogs. Ik vind blogs een zeer fijne manier van schrijven omdat hiermee in een relatief korte tekst al een hoop kennis en informatie kan worden overgedragen. Zo hoef je geen ontzettend lange teksten te lezen om basiskennis over een onderwerp te verkrijgen. Mocht het nu zijn dat je informatie mist of dat je zou willen dat ik ergens anders over schrijf kan je dit natuurlijk altijd aangeven. Ik leer hier zelf ook weer van en op die manier kunnen wij samen een succes van deze site maken. Contact met mij opnemen kan via de speciale contact pagina!