Waarom kiezen voor een Piaggio Scooter?

Waarom kiezen voor een Piaggio Scooter?

9 oktober 2018 Uit Door thefurtureisyours.nl

Scooter rijden is wereldwijd erg populair. Logisch ook, want het ziet er niet alleen stijlvol uit, maar het is ook heel praktisch. Maar hoe kies je nou de juiste scooter die aansluit op jouw behoeftes? Er zijn verschillende soorten scooters met ieder hun eigen merk, maar wat maakt het merk Piaggio nou beter dan andere scooters?

Populaire scooters

De laatste jaren zijn de Piaggio scooters erg bekend geworden, wie kent het merk immers niet?! Het merk heeft verschillende modellen ontwikkeld voor veel verschillende doelgroepen. Denk maar aan het model Zip. Dit is een stevige scooter die vooral voor veel jongeren gereden wordt. De Zip is erg populair onder jongen omdat de scooter een stoere uitstraling heeft. Veel jongeren kunnen erop rijden omdat het een lichte scooter is die niet al te groot maar ook niet te klein is.

Maar niet alleen onder jongeren is dit merk populair. Piaggio heeft namelijk ook modellen ontwikkeld die bij volwassen populair zijn, Namelijk de MP3. De MP3 is een nieuw ontwikkeld model dat niet onder snor of bromfiets valt, maar onder motorscooters. Het model heeft 3 wielen en is hierdoor extra comfortabel. Piaggio blijft zich ontwikkelen in modellen en blijft hierdoor een populair merk onder jongeren en volwassenen.

Zuinig en veilig

Bij een Piaggio bespaar je een hoop geld doordat de voertuigen erg zuinig zijn. Veiligheid staat boven alles. In de MP3 zit de nieuwste ABS. ABS is een veiligheidssysteem dat ervoor zorgt dat de wielen van het voertuig niet blokkeert waardoor het voertuig veilig kan stoppen. Ook zorgt het systeem ervoor dat het voertuig sneller stopt en dat de remweg verkleind word. Piaggio is een merk waar veiligheid voorop staat.

Met een tankinhoud van 7 liter en een gemiddeld verbruik van 1 liter op 35km kan je met een volle weg meer dan 200km rijden! Perfect voor woon- en werkverkeer. Mede hierdoor is een Piaggio model een zeer voordelige scooter. Wat houdt je nog tegen?!

Een Piaggo scooter is beschikbaar in de uitvoeringen 25km/h en 45km/h. Liever een tussenweg? Voor een kleine meerprijs kan je de 25km/h variant opvoeren. Ook dan blijven deze scooters zeer veilig.

Kwaliteit

De voertuigen bestaan uit losse onderdelen waarvan ieder onderdeel van zeer goede kwaliteit gemaakt is. Zo wordt er gebruik gemaakt van een zeer zuinige 4-takt motor. Alle onderdelen zijn op de markt verkrijgbaar en makkelijk te vervangen. Hierdoor kan de scooter goed onderhouden worden, waardoor de voertuigen langer mee gaan en de kwaliteit langer behouden wordt. En niet geheel onbelangrijk, de onderhoudskosten blijven laag.