Poker, het meest gespeelde gokspel!

8 maart 2017 Uit Door thefurtureisyours.nl

Wie houdt er niet van om poker te spelen? Een gezelligheidsspel met vrienden, of in het casino tegen misschien wel je grootste toekomstige vijand. Beide manieren van spelen kunnen zorgen voor veel geluk of veel frustratie. Wees daarom altijd zorgzaam voor jezelf en laat je niet gek maken. Poker is nou eenmaal een spel dat je of voor, of tegen de wind gaat. Ken je eigen grenzen, en verspeel vooral je spaargeld niet.

Tips voor poker

Je bent gelukkig niet de enige die poker speelt. Praat daarom met mede poker spelers over bepaalde tactieken en eventuele herkenbare pokerfaces. Andere poker spelers kunnen jou aanwijzingen geven om de strategie die jij hanteert nog succesvoller te maken. Het verschil met poker zit hem in de details. Durf je eigenlijk wel om all in te gaan? Of ben je toch bang dat je dat geld waar je zo ongelooflijk hard voor hebt gewerkt, verspild. Indien je wilt leren om in de toekomst een waardig pokerspeler te worden, dan moet je veel trainen. Trainen en hard werken. Geen enkel succes komt aanwaaien. Werk aan de toekomst, the future is yours.

Hoe doen tegenstanders het?

Hoe kun je je tegenstander lezen? Wanneer iemand continu naar de tafel staart, is de kans groot dat hij op een plannetje zit te broeden. Een openlijke smile betekent vaak ook dat er een zonnetje aan de hemel staat. Echter kun je aan de pokertafel, niemand vertrouwen. Psychologie is een grote factor aan deze tafel. De reden dat mensen vaak een zonnebril dragen aan de tafel is omdat ogen veel kunnen verraden. Eyes don’t lie. Nogmaals, oefen veel en doe veel ervaring op. Hoe meer ervaring je op doet met het spelen van poker, hoe sneller jij de toekomst aan je voeten hebt liggen. Voor niets komt de zon op dus je zult jezelf continu moeten ontwikkelen om tot een betere pokerspeler te komen. The future is yours. Veel succes.