Leuke cadeau voor mannen

Leuke cadeau voor mannen

31 december 2020 Uit Door thefurtureisyours.nl

Meestal vind ik het makkelijker om een cadeau uit te zoeken voor een vrouw dan voor een man. Vrouwen geven immers veel om uiterlijk, dus kan je vrij makkelijk iets in die trant geven. Echter gaan ook mannen steeds meer om hun uiterlijk geven. Daarnaast is er een constante ontwikkeling in technologie waardoor er ook steeds meer leuke gadgets om te markt komen, waardoor er voor mijn gevoel ook steeds meer keuze in cadeaus voor mannen bestaat. In deze blog beschrijf ik een aantal leuke cadeau ideeën voor mannen.

Speaker

Als iemand heel erg van muziek houdt, is het bijvoorbeeld leuk om iemand een speaker cadeau te geven. Zo kan de jarige op elk moment en op elke plek genieten van muziek. Als je voor een wat duurder cadeau wilt gaan, kan je er ook voor kiezen om iemand (noice cancelling) oortjes of een koptelefoon te geven.

Powerbank

Tegenwoordig heb je sterke powerbanks die jouw mobiel of andere elektronica gedurende de hele dag opgeladen kunnen houden. Dit is dus vooral een heel praktisch cadeau. Voor mensen die gedurende dag hun werktelefoon veel gebruiken, is dit vooral een heel handig cadeau.

Bbq

Voor een man die graag kookt, is het leuk om een inklapbare bbq te geven. Zo kan de jarige overal het lekkerste vlees van de bbq toveren. Ook is het leuk om een aantal bijpassende accessoires erbij te geven, zoals een aantal metalen spatels.

Fotocadeaus

Ook zijn er tegenwoordig heel veel items die je kan laten printen met een bepaalde foto of tekst. Het begon eigenlijk allemaal met mokken. Maar tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken en je kan dat items wel met een foto laten printen. Een paar voorbeelden zijn; beddengoed, badlakens, telefoonhoesjes, placemats, laptopsleeves en t-shirts. Zelf vind ik het erg leuk om een fotocadeau te geven omdat het echt een persoonlijk cadeau is. Voor zaken als een telefoonhoesje of een laptopsleeve is het daarnaast ook een heel praktisch items dat vaak door de jarige gebruikt zal worden en zodoende vaak plezier van ervaren zal worden.

Kleding

Maar ook kleding is natuurlijk nog een leuke cadeau optie voor mannen. Zo kan je een mooie sjaal geven of een pak bjorn borg boxers. Een paar sokken is ook altijd wel welkom, maar dit wordt meestal wel een beetje als een standaard cadeau gezien. Ook kan je ervoor kiezen of een stropdas of een vlinderdasje te geven. Ook een overhemd wordt vaak als leuk en praktisch cadeau ervaren.