Je huis innoveren anno 2019 doe je zo

Je huis innoveren anno 2019 doe je zo

12 januari 2019 Uit Door thefurtureisyours.nl

Als je na een lange dag op werk thuiskomt is het fijn om dat te doen in een leuk huis. Je spendeert jaarlijks namelijk aardig wat uren in je eigen huis, dus is het dan niet leuk om je eigen huis te innoveren? Er zijn verschillende mogelijke innovaties mogelijk om je eigen huis van de toekomst te bouwen. Lees in deze blogs mijn tips voor aanpassingen aan je huis, zodat jij in 2019 al kan wonen als de rest van de mensen in de toekomst gaat wonen!

Zonnepanelen

Hoewel zonnepanelen al op vele huizen zijn geplaatst, heeft de overgrote deel van de huizen in Nederland nog geen zonnepanelen. De verwachting voor de toekomst is dat steeds meer huishoudens ervoor zullen kiezen om zonnepanelen te plaatsen. Allereerst omdat Nederland bepaalde klimaatdoelstelling heeft gesteld waar zij zich aan moeten houden. Hierdoor moet er meer groen-energie worden opgewekt. Het gebruik van zonnepanelen wordt dan ook gesubsidieerd door de overheid. Ook zullen de alsmaar hoger wordende energiekosten van de huishoudens in Nederland ervoor zorgen dat er steeds meer huizen met zonnepanelen in Nederland komen. Zo zal in 2019 de energierekening gemiddeld met 360 euro duurder worden. Voorkom dat je teveel moet betalen voor je energierekening een neem daarom in 2019 zonnepanelen.

Mistgenerator

Een andere manier om je huis te innoveren is het plaatsen van mistgeneratoren. Een mistgenerator is een anti-inbraak mechanisme dat heel goed werkt om diefstal te voorkomen. Bij een regulier inbraaksysteem gaat er een alarm af en komt de politie na enige tijd opdraven. Er is echter veel tijd tussen wanneer het alarm afgaat en de politie aankomt. Om te zorgen dat de dief in de tussentijd niks kan stelen is het handig om een mistgenerator te hebben. Deze zorgt ervoor dat de inbreker niks meer kan zien door een dikke laag mist. Hierdoor is hij niet in staat om jouw kostbare spullen te vinden en mee te nemen. Daarnaast is de mist geurloos, zodat er geen vervelende geur in je huis achterblijft!

Google home assistent

Hoewel dit niet helemaal nieuw is in 2019 hebben de meeste mensen nog geen home assistent. Een home assistent kan je helpen bij verschillende zaken en je leven verbeteren. Zo zul je nooit meer een belangrijke afspraak missen, omdat je persoonlijke assistent je er aan zal herinneren. Ook is het heel makkelijk om muziek of films af te spelen op je televisie op speaker. Je hebt namelijk geen afstandsbediening meer nodig, maar je kan je eigen stem gebruiken.