In de toekomst nooit meer zonder stijl over straat gaan

In de toekomst nooit meer zonder stijl over straat gaan

14 december 2018 Uit Door thefurtureisyours.nl

Je kent vast wel die dagen dat je met het verkeerde been uit bed stapt en nergens zin in hebt. Geen zin om te werken, geen zin om boodschappen te doen en al helemaal geen zin om moeite te doen voor je uiterlijk. Die dagen blijf je het liefst binnen. En als je dan toch echt naar buiten moet, doe je dit bij voorkeur in je pyjama. Stijlvol en comfortabel is een combinatie die je niet vaak samen ziet. Dit betekent echter niet dat dit niet mogelijk is. In deze blog lees je tips hoe je er goed uit kan zien zonder veel moeite te doen.

Comfortabele kleding

Een van de redenen dat ik vaak geen zin heb om mij leuk aan te kleden, is omdat ze niet lekker zitten. Ik heb hele mooie jeans, maar die zitten allemaal zo strak dat ik ‘s ochtends geen zin heb om me erin te wurmen. Om je leven wat makkelijker te maken, kun je daarom het beste kledingstukken aanschaffen die zowel stijlvol als comfortabel zijn. Zo heb ik bijvoorbeeld een aantal hele nette truien van het merk Antony Morato. Deze zijn hartstikke hip en stijlvol, maar zitten ook net zo lekker als mijn lelijke huistrui. Als je in de winkel een heel leuk item past dat absoluut niet lekker zit, dan raad ik het ook zeker aan om deze te laten liggen. Uiteindelijk zal hij na 3 jaar dan nog ongedragen in je kast liggen.

Nette schoenen

Mocht het dan toch niet lukken om jezelf ertoe te zetten leuke kleding aan te trekken, dan kun je je outfit altijd nog redden met een mooi paar schoenen. Nette schoenen onder een matige, maar comfortabele outfit kunnen een wereld van verschil betekenen. Het lijkt meteen alsof je goed over je uiterlijk hebt nagedacht, al kostte het maar 10 seconden om in je stappers te schieten.

Accessoires

Een andere optie om een gemiddelde outfit er toch nog gepolished uit te laten zien, is om accessoires te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een nette tas, mooie hoed of leuke sjaal. Ook deze dingen kosten nauwelijks tijd om uit even aan te trekken, maar kunnen wel een erg groot verschil maken voor hoe je eruit ziet. Vooral mannen maken vaak geen gebruik van accessoires. Doe je dit wel, dan lijkt het dus echt alsof je hier goed over na hebt gedacht. Dan hoef je natuurlijk niet te vertellen dat je het alleen deed omdat je chagrijnig of lui was