Een nieuwe fiets van Matrabike.nl

Een nieuwe fiets van Matrabike.nl

27 januari 2018 Uit Door thefurtureisyours.nl

The future is yours met een Matrabike! Het voorjaar staat weer voor de deur! Dat betekent dat we iets vaker de auto kunnen laten staan en weer wat vaker de fiets kunnen pakken. Goede online fietsen waar een leuk prijskaartje aan hangt kun je aanschaffen via Matrabike.nl. De fietsen van Matrabike.nl zijn scherp geprijsd, omdat het bedrijf haar fietsen direct vanaf de fabriek bezorgd bij jou aan de deur! Wanneer je bij Matrabike.nl een fiets koopt, dan rij je dus altijd een hele ‘verse’ fiets. Door kort te schakelen en geen distributiecentrum te gebruiken besparen ze een hoop kosten. Dat scheelt jou in de portemonnee!

Matrabike.nl E-bike keuzehulp tool

Direct een (elektrische) fiets aanschaffen? Op de website kun je gebruik maken van de handige keuzehulp tool. Een nieuwe fiets uitkiezen kan namelijk best lastig zijn. Zo veel merken, types, gewichten, versnellingen en meer. Met de keuzehulp op de website kun je heel eenvoudig verschillende mogelijkheden filteren zodat je precies kunt zien welke fietsen allemaal in jouw straatje vallen. Op Matrabike.nl vind je dus heel eenvoudig de fiets die naadloos aansluit op jouw wensen en behoeften. Dat scheelt je een hele hoop zoek werk en tijd! Het aanbod van Matrabike wordt zeer frequent aangevuld met nieuwe modellen, merken en meer. Zo weet je zeker dat er altijd wel een fiets voor je tussen zit in het aanbod.

Keuze uit veel handige accessoires

Bij Matrabike.nl kun je overigens ook een heleboel handige accessoires voor je fiets bestellen. Praktische items voor de fiets, zoals een kettingslot of een nieuwe bel, maar ook handige fietstassen, verlichting, spatbordensets, fietscomputers en meer. Eigenlijk alles dat met fietsen te maken heeft, kun je bestellen via Matrabike.nl. Wanneer je een nieuwe fiets koopt bij Matrabike en daarmee dus geld bespaart, kun je gemakkelijk accessoires bestellen. Die worden vanzelfsprekend tegelijkertijd met je fiets meegeleverd, zodat je niet hoeft te wachten voordat je ze kunt gebruiken op je nieuwe fiets.

Meer informatie en advies

Voor meer informatie en het stellen van vragen kun je terecht op Matrabike.nl. Op de website kun je uiteraard ook direct een van de vele, scherp geprijsde fietsen of accessoires bestellen. Handig om alvast te weten is dat de door jou bestelde fiets binnen één werkdag naar je wordt verzonden en dat verzending gratis is. Hippe stadsfietsen, vouwfietsen, hele handige damesfietsen en e-bikes: op Matrabike.nl vind je elk type fiets dat je nodig kan hebben! Neem snel een kijkje in het aanbod op de site.