Rolcontainer huren

Rolcontainer huren

26 oktober 2017 Uit Door thefurtureisyours.nl

Bij gebrek aan ruimte huren we meestal iets zodat we onze spullen toch nog kwijt kunnen. Of het nou een opberging is of voor je afval we kunnen allemaal dingen huren zodat we het nog kwijtkunnen. Superhandig want wie weet moet jij binnenkort een container huren voor je bedrijf of voor thuis wegens een verbouwing of dergelijke. Lees hier alles over afvalcontainers huren!

Soorten afval en rolcontainer huren

Afhankelijk van het soort afval hangt er een prijskaartje aan. Dit verschilt per hoeveelheid en soort. Voor afval zoals: restafval, papier en karton, organisch afval, archief vernietiging of glazen flessen. Voor elk van deze afval soorten is er dus een eigen prijs. Ok zijn er natuurlijk veel formaten afvalbakken. Dit rekenen ze in liters. De bakken zijn te huur in:

  • 240 liter
  • 360 liter
  • 660 liter
  • 1100 liter
  • 1700 liter

Als je dus een afvalsoort bepaald hebt en een grootte komt er een prijs die je per maand zal betalen. Dit is meestal voordeliger dan je afval naar een stortplaats brengen want daar moet je vaak ook voor betalen. Het is dus niet alleen sneller en handiger maar ook goedkoper.

De ideale oplossing rolcontainer huren

Wat je vaak ziet is dat afval op straat naast en bak wordt gezet omdat het er niet in past of omdat de bak vol is. Het is gemakkelijk je afval neer te zetten maar anderen kunnen er last van krijgen en het verplaatsen naar een plek waar het over het hoof wordt gezien en dus eigenlijk vergeten wordt. Vanaf het moment dat het niet meer opgehaald wordt is het zwerfaval. Zwerfaval is slecht voor het milieu en kan dus voor veel problemen zorgen. Niet alleen is het vies en trekt het ongedierte aan ook zorgt het er voor dat rioleringen vol geraakt komen te zitten wanneer het hier in beland. Of dat het water sterk vervuild wordt en de vissen en aan moeten lijden. Het is dus beter je afval gewoon echt goed en discreet weg te gooien in een afval bak.

Conclusie

Huur en bak voordelig en snel, het is niet alleen makkelijk maar beter voor het milieu dan gewoon op straat laten liggen. Zelf ben ik een enorme fan van het huren. Het wordt zelf allemaal vernietigt dus zelf heb je er geen werk aan. Een vast bedrag per maand zonder te veel te betalen is dus de ideale oplossing voor afval.