Bedrukte keycord alternatieven van Maxilia

21 juni 2017 Uit Door thefurtureisyours.nl

Maxilia staat bekend om zijn aanbod aan promotiemateriaal. Misschien wel de bekendste promotieartikelen ter wereld zijn de bedrukte keycords. Door het veelzijdige karakter van deze keycords komen ze op elk promotie evenement wel van pas. Of je nu op de beurs staat of een bedrijfsfeest hebt, een keycord komt altijd van pas.
Door deze populariteit heeft elk groot bedrijf een grote hoeveelheid van deze keycords. Hierdoor zijn ze nauwelijks nog uniek te noemen. Het is dan ook niet gek dat bedrijven op zoek zijn naar alternatieve producten die ongeveer dezelfde functie hebben als een keycord, terwijl ze visueel uniek zijn. Om in te spelen op deze vraag heet Maxilia een aantal producten die hierop aansluiten.

 

Keycords met klittenband

Het meest simpele alternatief dat Maxilia biedt spreekt voor zich. Waarin normale keycords een typisch uiterlijk hebben en nogal moeilijk af te doen zijn, is dit alternatief uniek. Het ziet er in eerste opzicht uit als een gewone keycord. Echter is dit model open te maken aan de onderkant van de band. Dit model wordt aan elkaar gehouden met klittenband waardoor het stevig vast zit, maar wel gemakkelijk los te maken is. Deze keycords met klittenband komen in verschillende kleuren en zijn allen bedrukbaar.

 

bedrukte keycords

 

Uitrolbare pashouders

Wordt een keycord bij jullie gebruikt om sleutels of pasjes aan te hangen, die bijvoorbeeld een gesloten deur kunnen openen? Dan is een uitrolbare pashouder een goed alternatief. Het systeem is vergelijkbaar met een klassieke skipashouder. De pas of de sleutels zitten aan een automatische katrol. Hierdoor kan je de sleutels of de pas gemakkelijk naar de deur bewegen, waarna ze automatisch terugrollen naar hun plek. Dit is een zeer effectieve oplossing voor kantoorpanden met afgesloten ruimtes op elke etage.

 

Voor wie wat anders wil: Lanyards van Maxilia

Heb je eigenlijk een keycord nodig, maar wil je niet de normale keycord uitstraling? Dan is een lanyard van Maxilia precies wat je zoekt. Een lanyard is meestal een koord dat je als ketting om je nek draagt, met aan de onderkant een haakje voor een pas of kaart. Precies dezelfde opstelling als een keycord, maar net even wat strakker. Deze lanyards hebben een koppelpunt aan de onderkant waar je een logo op kan laten drukken. Dit in combinatie met verschillende kleuren zorgt voor een unieke en persoonlijke lanyard.